maandag 12 december 2011

Circus Request: Giel Beelen zonder Glazen Huis in Sittard - 19 december 2011

 
Een serieus verzoek?
 
Sittard-Geleen probeerde afgelopen jaar om het Glazen Huis naar de Sittardse Markt te halen, in een mix van de stad op de kaart zetten en een goed doel steunen (ik laat het aan de lezer wat zwaarder zou hebben gewogen...). Dat was natuurlijk kansloos, daar is ons stadje aan de Kötelbaek veel te klein voor.
 
Toch krijgt Zitterd nu de 'next best thing', want sympathieke Giel komt een dag langs met een reizend circus dat Serieus Request ondersteunt.
 
Wouter
 

Mail dit bericht door aan familie, vrienden en kennissen, zet het op je Hyves, je Facebook prikbord, en/of Tweet het.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Op maandag 19 december ontvangt Sittard‐Geleen in Fenix Poppodium het Circus Request van 3FM‐ DJ Giel Beelen. Giel Beelen zit dit jaar tijdens Serious Request niet in het Glazen Huis maar gaat 'on tour' langs vijf verschillende poppodia kriskras door het hele land. Poppodium Fenix in Sittard‐Geleen is een van deze vijf plaatsen geworden waar het Circus Request zijn tenten opslaat. En dan ook nog eens de plek waar Giel's Circus Request aftrapt! Daarmee zijn we het enige podium in Limburg en daar zijn we natuurlijk trots op. Zo kunnen we ons beste beentje voorzetten voor het goede doel van Serious Request 2011, namelijk moeders die geraakt zijn door oorlog en conflictsituaties.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Circus Request in Sittard-Geleen!

http://www.sittard-geleen.nl/Actueel/Nieuws_en_persberichten/December_2011/Circus_Request_in_Sittard_Geleen 

Op maandag 19 december komt 3 FM-DJ Giel Beelen naar Sittard-Geleen met Circus Request. Giel Beelen zal die dag vanuit Poppodium Fenix en de binnenstad van Sittard opdrachten vervullen om geld in te zamelen voor Serious Request 2011. Uiteraard heeft hij daarbij hulp nodig van bezoekers van de stad. Er wordt regelmatig live geschakeld met het Glazen Huis in Leiden.


Kom ook!

Steun Serious Request 2011 en kom ook op 19 december naar Sittard! Je kunt je donaties misschien wel live overhandigen tijdens het Circus Request van Giel Beelen.

Heb je een leuk idee voor een actie om geld in te zamelen of een bijdrage te leveren aan het programma op 19 december? Stuur dan een mailtje naar circusrequest@fenix.nl

Serious Request 2011

Serious Request 2011 zet zich dit jaar in voor moeders die getroffen zijn door oorlogs- en conflictsituaties. Giel Beelen zit dit jaar niet in het Glazen Huis, maar gaat vijf dagen on tour langs vijf verschillende poppodia door heel Nederland. Naast Sittard-Geleen doet het Circus Request ook Hengelo, Arnhem, Groningen en Tilburg aan.

>> Kijk ook op de website van Serious Request 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten